KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia 2019/2020

Pożegnanie przedszkola

Zapraszamy na UROCZYSTE ZAKOŃCZENIE ROKU PRZEDSZKOLNEGO, które odbędzie się...

Dzień Dziecka

01.06.2020
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

01.06.2020

Taki dzień jest tylko raz w roku...

Kochamy nasze Mamy!

"Wszyscy pamiętamy, że dziś święto mamy. Mali oraz duzi dadzą mamie buzi. Dadzą mamie kwiatki, bo dziś jest Dzień Matki".

Świąteczne życzenia

Zdrowych, pogodnych, pełnych ciepła i miłości ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.  Dużo spokoju, optymizmu oraz wzajemnej życzliwości i nadziei na lepszą przyszłość. Smacznego jajka wielkanocnego, mokrego Śmigusa- Dyngusa oraz czerpania radości z każdego wspólnie spędzonego dnia. W tym niezwykłym i trudnym czasie DZIECIOM...

Drodzy Rodzice

23.03.2020

Drodzy Rodzice

23.03.2020

Zgodnie z decyzją MEN zajęcia dydaktyczno- wychowawcze w przedszkolu zostają zawieszone do 10 kwietnia br. Materiały edukacyjne dla dzieci są systematycznie zamieszczane na stronie iprzedszkole.

W związku z decyzją Ministra Edukacji Narodowej zajęcia dydaktyczno-wychowawcze zostają zawieszone od dnia 12 do dnia 25 marca 2020 r. W dniu 12 i 13 marca br. na terenie przedszkola prowadzone będą jedynie działania opiekuńcze.

Profilaktyka próchnicy

Pani Patrycja Sobieraj w naszym przedszkolu przeprowadziła pogadankę dotyczącą profilaktyki próchnicy.

Dzień Języka Ojczystego

,,Jeśli mowa jest srebrem, a milczenie złotem, to słuchanie jest platyną" Andrzej Majewski

Zabawa karnawałowa

Bal ,,W krainie figur geometrycznych".

Przygody Franka Bałwanka

Nastrojowa, zimowa nowela teatralna o zabawnym bałwanku i jego rozterkach. W tle święta, ferie, radość i wypoczynek a zarazem spojrzenie na brak empatii. Dobra zabawa - zaskakujący finał i morał.