KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor przedszkola:

mgr Joanna Przybylska-Niedbał

Nauczyciele wychowania przedszkolnego:

Anna Bartosiewicz
mgr Katarzyna Dąbrowska
mgr Dorota Flis
mgr Anna Krzymińska
Beata Ochocka
mgr Zdzisława Perka
mgr Joanna Przybylska
mgr Justyna Szweryn
mgr Katarzyna Tomaszewska

Nauczyciele prowadzący zajęcia dodatkowe:

mgr Małgorzata Wiśnik - język angielski
mgr Joanna Iwanowska-Stępień - zajęcia z religii
mgr Joanna Przybylska - zajęcia z logopedii
mgr Justyna Szweryn - zajęcia taneczne

Sekretarka:

mgr Anna Małolepsza

Pracownicy obsługi:

Magdalena Bulzacka
Renata Klocek
Dominika Wiśniewska
Magdalena Krysiak
Emilia Mikołajczyk

Konserwator:

Stanisław Michalak