KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa II

Razem się bawimy

Chłopcy i dziewczynki uwielbiają zabawy konstrukcyjne. Wznoszą różne budowle, tworzą przedmioty, biżuterię. W swoich działaniach dzieci są kreatywne.

Mali artyści

24.11.2020
Mali artyści

Mali artyści

24.11.2020

Maluchy wspaniale operują farbami używając do tego celu pędzli. Potrafią wypełnić kontury ulubionych pupili: psa i kota dobierając odpowiednich kolorów. Malowanie sprawia im wiele radości.

Ruch to zdrowie

Plac zabaw to wspaniałe miejsce beztroskich zabaw. Wraz z rówieśnikami maluchy spędzają czas na karuzeli, huśtawce oraz „bocianim gnieździe”. Zawsze towarzyszy im zasada bezpiecznej zabawy.

Nasze dłonie

24.11.2020
Nasze dłonie

Nasze dłonie

24.11.2020

Precyzja i cierpliwość to atuty działań graficznych maluchów. Dzieci nie tylko kreślą wzory, wodzą po ich śladzie, ale także wypełniają ich powierzchnię bibułkowymi kuleczkami. W ten sposób ćwiczą motorykę małą.

Nasze zabawy

24.11.2020
Nasze zabawy

Nasze zabawy

24.11.2020

Pociągi i auta to zainteresowania chłopców. Eksperymentują z torami tworząc wiadukty, tunele oraz tory wyścigowe. Poddają próbie, które pojazdy pojadą dalej. W swoich przedsięwzięciach są pomysłowi, otwarci i nawiązują pozytywne relacje. Takie zabawy sprzyjają zdrowej rywalizacji.